Care sunt calitățile cheie în funcție de cifra destinului

Care sunt calitățile cheie în funcție de cifra destinului

În ediția din 22 iunie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan, am explicat cum se calculează cifra destinului și ce calități avem, în funcție de aceasta.

Iți cunoști cifra destinului, nu?

Cifra destinului ne ghidează în acțiunile de zi cu zi. Se calculează ușor, însumând toate numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 17.8.1990, 1+7+8+1+9+9+0=35, 3+5=8=>cifra destinului 8.

Calități cheie pe care le putem afla în funcție de cifra destinului

Cei cu cifra de destin 1 își doresc foarte mult să își obțină independența. Ei își asumă să își ia propriile decizii pentru a reuși să fie lideri. Aceștia fac totul cu multă originalitate și nu copiază rețeta altcuiva, pentru că altfel ar deveni frustrați.
Pentru cei cu cifra destinului 2 este important să facă o echipă pentru a ajunge la acea împlinire sufletească pe care și-o doresc. Pentru mulți dintre ei e o provocare să facă echipe. Această lecție aduce multă bucuria la final când se culeg roadele.
Cei cu cifra de destin 3 sunt oamenii care trebuie să creeze, să se conecteze. Ei sunt oamenii care vor dori să învețe toată viața și să împărtășească tot ce știu cu cei din jur.
Persoanele cu cifra de destin 4 sunt oameni care se împlinesc prin construcție. Ei încearcă să adune mai multe informații, le pun cap la cap și reușesc să facă ceva din tot ce acumulează. Într-o organizație, lumea se bazează pe ei pentru că sunt organizați, structurați și foarte muncitori. La 4 e important respectul și răbdarea.
Ei se împlinesc când trec la următorul nivel, când fac schimbări și când abordează viața diferit și reușesc să aducă progresul acolo unde sunt. Aceștia inventează mult, se joacă, se aventurează.
Cei cu cifra de destin 6 sunt foarte protectori și responsabili.
Ei sunt vizionari și analizează mereu trecutul pentru a veni cu soluții pentru viitor.
Aceștia sunt luptătorii care nu se lasă niciodată bătuți atunci când vor să se afirme.
Oamenii cu această cifră de destin știu multe și vor să dăruiască și să inspire, cu mult altruism și multă compasiune.
5
Ce își doresc femeile, în funcție de vibrația inte...
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image