Calculează-ți cifra destinului

Calculează-ți cifra destinului Cum se calculează cifra destinului

Zi de zi ne apar multe întrebări fără răspuns și spunem că, dacă am ști ce avem de făcut, am putea muta munții din loc. Fiecare om are această capacitate extraordinară și poate realiza lucruri aparent imposibile, însă doar în momentul în care știe pe ce "drum" trebuie să meargă.

Partea bună este că există informația de care avem nevoie, chiar dacă este la nivel de subconștient și destul de greu o accesăm. Una dintre cele mai rapide metode este de a ajunge la ea este analiza numerologică. Deși este o știință foarte veche - bazele numerologiei au fost puse de Pitagora, în anul 600 i.h. - puțini cunosc informații și cum ne poate ajuta numerologia. Cei care au folosit-o au obținut informațiile de care aveau nevoie pentru succesul lor profesional, pentru relații fericite și pentru acea împlinire zi de zi.

Când înțelegem vibrația cifrelor din viața noastră, pătrundem pe un drum al autocunoașterii fascinant, ne înțelegem mai bine reacțiile, ne conștientizăm abilitățile, ne știm punctele forte și putem evolua rapid, atât personal, cât și profesional.

Analiza numerologică la nivel individual ia în calcul foarte multe aspecte și informații: data de naștere, numele primit la naștere, numele după căsătorie, adresa etc. În ceea ce privește destinul, unul dintre indicatorii analizați este cifra destinului.

Iată, pe scurt, ce ne spune despre fiecare persoană cifra destinului:

Persoanele care au acest destin sunt destul de ușor remarcate în societate. Dacă nu sunt, vor face tot posibilul să iasă în evidență cumva. Au o mare capacitate de conducere, de inițiere a proiectelor, leadership-ul le este la îndemână, tind către individualism și de multe ori exprimă unicitatea prin ceea ce fac. La nivel profesional sunt primii care ies în față, care inițiază schimbarea, pot dezvoltă rapid proiecte noi, sunt pioneri și chiar vizionari.

Nu se pot acomoda în activități de rutină, caută să fie văzuți și de multe ori sunt catalogați egoiști. Cea mai mare pedeapsă pentru ei este să aibă un șef pe care să nu-l poată respecta și să fie legat de birou cel puțin 8h/zi.

Au o încredere naivă că pot reuși în tot ce își propun și că toată lumea îi va urma. Dacă nu obțin rapid ce și-au propus, devin nerăbdători, lacomi și dominatori.

Persoana cu cifra de destin 2 este caracterizată de dorința sa de a fi un partener bun, are o diplomație desăvârșită și mereu ține cont și de ceilalți în ceea ce face. Are capacitatea să se adapteze rapid, este un bun mediator și își dorește să-i susțină pe ceilalți prin ceea ce este și face.

Anumite persoane își pierd ușor încrederea și stima de sine, devin ezitante și oscilante și își pot manifesta frica de singurătate, frica de a greși și frica de schimbare.

Vibrația 2 este caracterizată de energie feminină, care poate rezolva ușor conflictele, este creativă și un coechipier nemaipomenit. Persoanele cu cifra destinului 2 se conectează ușor la oameni și îi încurajează, îi susțin necondiționat. Ca și profesie se vor descurcă foarte bine ca și: asistent, consultant, diplomat, consilier, director adjunct.

Persoana cu vibrația 3 este foarte distractivă, iubitoare de frumos, debordează de energie și aduce "lumina" acolo unde este. Pare mereu tânără și are o vitalitate deosebită.

Explorarea este foarte importantă pentru această persoană, are nevoie să culeagă noi informațîi permanent, din cât mai multe domenii. Îi place mult să comunice, să facă legături cu cât mai multe persoane, are un spirit artistic și îi e ușor să fie "pe scenă". Riscul este să se împrăștie în foarte multe și să nu reușească să finalizeze nimic, sau să-și risipească energia pe activități puerile.

Are frică de restricții, de pierderea tinereții, de plictiseală și frica de a nu avea acces la informație suficientă și să nu ajungă la un înalt nivel ridicat de cunoaștere. Orice activitate în mijlocul "acțiunii" îi dă energie. Poate conecta ușor persoane, poate găși soluții rapid la orice problemă, însă se și plictisește rapid. Clar are nevoie de un job cu puțină muncă de birou.

Dacă cifra ta de destin este 4 înseamnă că îți place organizarea, claritatea, îți plac procedurile, ordinea de orice fel și ești o persoană muncitoare, pe care ceilalți se pot baza. Ești persoana care dă viață ideilor, care materializează, care dă o formă lucrurilor și le umpli cu conținut. Îți place să administrezi, să gestionezi un proiect/afacere și din punct de vedere profesional este perfect să ai o astfel de activitate zilnică.

Persoana cu cifra de destin 4 este o persoană realistă, tradițională, tradiționalistă, practică și productivă. Cei dragi pot spune că ești deseori fără chef de distracție, nu riști cam nimic și monotonia te caracterizează.

E important pentru tine să ai claritate, să vezi limitele și să te ghidezi după acestea. Poți deveni destul de rigid și să ai o viziune limitată dacă lucrezi de unul singur. Ți se potrivește ca profesie: cercetător, om de știință, administrator, avocat, funcționar, dezvoltator de afaceri.

Se spune că persoanele cu cifra destinului 5 iubesc distracția, aventura, își doresc să-și exprime non-conformismul pe orice cale. Au nevoie să-și exprime creativitatea liber, fără șabloane, fară limite, reguli sau proceduri. Se plictisesc atât de repede, încât nu pot rezista într-un job de 8h/ zilnic dacă nu fac ceva cu pasiune, unde să se remarce, să se exprime liber, să iasă în față. Persoana cu destinul 5 își doreste mult schimbarea, este curajoasă, extrovertită și rebelă. Se poate transforma în "fiul rătăcitor" dacă nu-și impune limite și nu-și îndeplinește scopurile. Persoanele cu cifra destinului 5 au o mare frică de bătrânețe, de a nu cunoaște lumea, și mai ales, de plictiseală. Dacă ai această cifră de destin și activitatea ta nu-ți aduce multă bucurie și "joaca", ar fi bine să-ți găsești măcar un hobby. O să te lovești de frustare și dezamăgire, chiar dacă ai multe avantaje din acea activitate.

Ceea ce descrie rapid o persoană cu cifra destinului 6 este armonia și echilibrul. Este o persoană care protejează, care susține, este un dascăl, este responsabilă și ocrotitoare, dar și geloasă. Iubește tradițiile de familie și este îndreptată către sănătate, are mare nevoie de stabilitate, de confortul familiei. Cel mai important scop în viață este să-i susțină pe ceilalți, să le asigure bunăstarea, să ocrotească, să iubească și să primească iubire.

Poate să sacrifice extrem de multe pentru asta. Îi este frică de a nu avea suficiente resurse financiare și dragoste și se comportă anxios în locurile noi. Este o persoană pretențioasă, îi place să impună reguli în familie și poate ușor manifesta stări de gelozie.

Cei care au cifra destinului 7 par persoane introvertite, sunt foarte înțelepte, raționale și au o viziune aparte, greu de înțeles pentru cei din jur.

7 este și cifra spiritualității, persoanele cu această energie au o profunzime pe care cei din jur nu prea o pricep. Nu-și exprimă ușor sentimentele, trăirile, chiar se izolează de agitația lumii dacă pot. Au capacitatea de a ajuta și chiar tămădui. Persoană foarte talentată, care observă tot în jur, analizează detaliile, comtemplă și vine cu perspective profunde asupra lucrurilor. Poate părea o persoană arogantă, pentru că nu se implică foarte tare în viață socială, deși se descurcă foarte bine în public.

Îi place destul de mult polemica și nu renunță până nu-și demonstrează punctul de vedere, foarte bine studiat și documentat. În cazuri extreme, devine o persoană fanatică, dogmatică.

Fiind o persoană perfecționistă, este greu de mulțumit de către persoanele apropiate.

Când vorbim de persoana cu cifra destinului 8, neapărat vorbim de putere, pe toate planurile. Are o capacitate foarte mare de a obține ce își propune, este determinată, are viziune, este un lider înnăscut, se remarcă prin spiritul justițiar și se poate sacrifica pentru o cauza nobilă. Patriotismul îi este natural.

Multe persoane cu cifra 8 se dezvoltă în activități pentru publicul larg, în acțiuni umanitare și sunt capabile să aducă valoare pentru mase mari de oameni, inclusiv politică. Dorința de a obține bunuri materiale și bani nu le da pace și este o preocupare principala pentru aceste persoane. Ce-i drept, se pricep să facă bani.

Au o dorință puternică de control, iar aceasta se poate transforma în scopul lor principal în viață. Le este ușor să-și manifeste controlul și dominația în toate aspectele din viața lor (carieră, afacere, familie, relația de cuplu, etc). În situațiile pe care nu le pot controla, se va răzbuna fără scrupule.

9 este profesorul, profetul, este transformare continuă. De obicei este persoana care îi inspiră pe cei din jur, care îi ghidează, care îi susține și care se dedică oamenilor. Face multe acțiuni umanitare, este cel care mereu se gândește la binele suprem. Este visător și vindecător, permanent caută soluții să transforme totul în mai bine, în acea lume ideală în care există armonie pe toate planurile.

Ca profesie, foarte multe persoane cu cifra destinului 9 sunt: medici, terapeuți, profesori, traineri, artiști, consilieri, consultanți.

Îi este frică de restricții, de orice fel, și are frică de a nu-și mai putea controla emoțiile. Este o persoană elitistă, smerită și care oferă dragoste necondiționată. În dorința sa de a face bine celorlalți, poate să piardă din vedere propriul interes și propria bunăstare.

 Începe procesul tău de autocunoaștere selectând interpretările cifrelor de destin pe care le dorești

53
Schimbarea jobului și cifra destinului
"Acum gestionez totul mult mai ușor" - interviu cu...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image