Cadouri de suflet

Cadouri de suflet

Te-ai gândit vreodată că atunci când oferi un CADOU se întâmplă ca bucuria cea mai mare să fie chiar la tine?

Persoanele care oferă cadouri foarte des și din abundență, au foarte multă energie masculină. Prin numerologie, vedem ponderea intre energia masculină și feminină, în funcție de cifrele din codul numerologic: cele pare sunt feminine (2, 4, 6, 8) și cele impare sunt masculine(1, 3, 5, 7, 9) .

Comportamentul principal care caracterizează o persoană cu multă energie masculină este de "a da", reprezintă principiul activ. O astfel de persoană foarte ușor dă/dăruiește, însă destul de greu cere și mai ales primește.

Când vine vorba de cadouri, persoanele cu predominat masculin tare se rușinează când li se oferă ceva și destul de greu se bucură de ceea ce au primit, chiar dacă e un cadou pe care și-l doreau.

Indiferent ce energie ai predominantă sunt momente în care ne preocupăm de oferirea unui cadou de impact, un cadou care să ajungă la sufletul persoanei dragi nouă.

Pe lângă diversele produse care de obicei sunt oferite, cu siguranță vrei mai mult. Vrei să impresionezi sau vrei să fie ceva cu adevărat semnificativ... adică pentru sufletul persoanei.

În ultimii ani, multe persoane cărora le-am oferit interpretări numerologice au revenit cerându-mi să fac interpretarea și pentru partenerul de cuplu, pentru cea mai bună prietenă, pentru colegii de birou etc. Am rămas mirată de faptul că primeam foarte des această cerere.

Întrebând de ce au simțit să ofere un astfel de cadou, au venit și răspunsurile:

Păi, Corina, tu nu știi ce perioadă grea a avut iubitul meu și eu nu pot să-l ghidez, stiu că dacă va vedea și această perspectivă se va liniști, măcar puțin... și relația noastră poate fi mai OK.

Soția mea a născut de curând și e atât de stresată că nu e o mamă bună, ba e tristă, ba îi vine să plângă... și are nevoie să se descopere mai profund, să vadă cât de puternică e nativ. Pe mine nu mă crede, zice că nu pot să o înțeleg. Stiu că tu o poți ajuta!

Colega mea tocmai a primit o nouă oportunitate în companie și nu știe ce să aleagă, e atât de stresată și amână să ia o decizie importantă. Pe mine m-ai ajutat să înțeleg mai multe despre destinul meu. Am încredere că o să-i fie mai ușor să decidă dacă vede și aceste informații din numerologie.

Nu doar de Crăciun facem cadouri

Sunt momente de răscruce în viața noastră, sunt momente în care poate nu mai avem direcție sau momente în care simțim că trăim la 50% și parcă ceva lipsește. Sărbătorile sau ziua de naștere reprezintă momente în care arătăm unei persoane că ne pasă de ea, ne pasă cum se simte, ne pasă de evoluția sa, ne pasă de relația pe care o avem. Așa că, e evident să alegem și un cadou pentru suflet.

La ce mă refer când spun cadouri pentru suflet?

De exemplu:

  • Pentru o mamă, aș dărui accesul la informație relevantă și profundă despre relația mamă-copil, despre potențialul copilului, despre destinul acestuia și karma cu care s-a născut. Această informație ajută orice femeie în rolul de mamă, pentru că, nu va mai pune presiune pe sine, nu va mai vedea viața ca pe o povara și o responsabilitate mult prea grea de dus și va creste un copil liber. Îi poți dărui "Cursul Mama și Copilul".
  • Pentru o persoană care vrea să facă schimbări, poate la nivel de carieră sau simte că are un blocaj și nu performează, i-aș dărui "Interpretarea cifrei de destin".
  • Pentru o persoană pasionată de numerologie, dar care doar a citit cate puțin și nu știe tehnica și metodele de interpretare numerologică, aș dărui "Cursul Bazele Numerologiei". Are peste 18 ore de informație, poate studia în propriul ritm și poate va descoperi o nouă carieră. 

Cum poți face asta?

Simplu, intri pe Shop, selectezi ce dorești să dăruiești și creezi un cont cu datele persoanei (nume, prenume, email, telefon). După ce ai finalizat comanda, va primi pe email datele de logare și imediat poate viziona materialul ales de tine. 

Dacă vrei să-i oferi și un voucher în care să-i spui despre acest cadou, te invit să-mi trimiți un email pe adresa contact@corinastratulat și în cel mai scurt timp, persoana dragă ție va fi notificată.

Indiferent de cadou, sper să alegi să faci și cadouri pentru suflet, din tot sufletul!. Cu siguranță vor fi apreciate și te vei simți ca Moș Crăciun, care știe să facă și minuni.

Cu drag!
Corina Stratulat

52
Viața mea este un haos. Mai am vreo șansă?
5 tendințe care te împiedică să ai succes în relaț...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image