"Acum gestionez totul mult mai ușor" - interviu cu Luana Ballif, o femeie căreia numerologia i-a schimbat perspectiva asupra vieții

„Acum gestionez totul mult mai ușor” – interviu cu Luana Balif, o femeie căreia numerologia i-a schimbat perspectiva asupra vieții

Luana Ballif este o femeie care frapează prin dezinvoltură și prin lejeritatea cu care se deschide spre oameni. Lucrează în domeniul vânzărilor și este plină de o energie debordantă. Îi place să spună despre personalitatea ei că stă sub semnul masculinității, ceea ce i s-a confirmat recent și prin matrița numerologică pe care și-a realizat-o.

Reprezentativă pentru personalitatea ei este și impulsivitatea, pe care nu o percepe 100% ca pe un dezavantaj și la care nu vrea să renunțe în totalitate. Urmărește în schimb să și-o tempereze, întrucât uneori are numai consecințe negative, și mărturisește că simte că numerologia o poate ajuta în acest sens.

Luana a fost mereu interesată de psihologia umană pe care a încercat să o descifreze din diverse perspective, cum este de pildă zodiacul sau interpretarea trăsăturilor feței. Cea mai clară perspectivă dintre toate i s-a părut însă numerologia pe care, de când a descoperit-o, o aplică în mai toate aspectele vieții ei, care se schimbă vizibil în bine de la o zi la alta.

Într-un interviu pe care a avut amabilitatea să mi-l acorde, Luana a vorbit pe larg despre aceste schimbări pe care le trăiește de când a venit în contact cu numerologia, dar și despre planurile către care au împins-o anumite informații revelate de acest domeniu și pe care este foarte hotărâtă să le aplice.

MCD. Luana, spune-mi, te rog, care a fost primul tău contact cu numerologia?

LB. Am o prietenă care m-a invitat la un moment dat să particip online la o sesiune în care se vorbea despre ce uleiuri esențiale sunt compatibile cu noi în funcție de cifra destinului. Acolo, a vorbit Corina. Din tot ce spunea ea, mi s-a părut că rezonez atât de bine cu logica ei, că am și ajuns la curs. Nici nu am așteptat să se termine acea întâlnire pe Zoom, că m-am și înscris de teamă să nu cumva să uit.

MCD. La care din cursurile pe care le ține ea te-ai înscris, la "Bazele numerologiei" sau la "5 pași către destinul tău"?

LB. Le-am făcut pe amândouă.

MCD. Și care a avut un impact mai mare asupra ta?

LB. Cred că fiecare a avut un impact diferit. "Bazele numerologiei" te ajută să te descoperi din punctul de vedere al caracteristicilor înnăscute. 5 pași către destinul tău are legătură cu numerologia, dar te ajută mai mult să fii conștient și să te descoperi în alt fel. Adică, dacă ai blocaje, să te observi mai mult, să fii mai atent la tine și la acțiunile tale. Sunt două lucruri diferite, dar eu cred că ambele fac parte dintr-un tot.

MCD. Mi-ai spus că, atunci când ai participat la "Bazele numerologiei" ai început să afli lucruri despre tine. Erau lucruri pe care chiar nu le știai deloc despre tine? Poți să dai câteva exemple concrete?

LB. Nu e vorba că nu știi. Mai degrabă nu conștientizezi ce știi despre tine. Uite, spre exemplu, eu am o putere foarte mare pe mental și am un vibe bun, le dau foarte multă energie oamenilor și nu știam cum și de ce, dar după cursuri am aflat explicația. Adică afli ce plusuri ai și cum să încerci să te folosești de ele conștient, dar afli și unde nu ai la fel de multe plusuri și încerci să le aduci tu în viața ta. Mie mi se pare că fiecare dintre noi ar trebui să treacă printr-un curs din ăsta de numerologie că simplifică mult viața.

MCD. Dar nu există pericolul să afli informația, să îți dai seama pe moment ce ți se întâmplă și ulterior să revii la cum erai înainte?

LB. Ba există și pericolul ăsta. Dar ce e mai periculos, să afli și să uiți sau să nu fi știut niciodată? Eu zic că mai bine aflu și uit decât să nu fi știut niciodată. Deși mă îndoiesc că uit. Odată ce ai intrat în zona asta greu mai uiți. Uite, au trecut mai mult de două luni de când am terminat cursul 5 pași către destinul tău și încă nu am renunțat la practicile pe care ni le-a revelat acolo Corina.

MCD. Aplici și în domeniul tău de activitate numerologia și tot ce ai învățat la cele două cursuri?

LB. Da. Eu trebuie să fac coaching o dată pe lună cu echipa mea și să știi că mi-a venit ideea să le fac matrița numerologică a fiecăruia, ca să văd ce anume primează pentru ei. Și pot să zic că, după aceea, a avut un alt impact coaching-ul asupra lor.

MCD. Sunt companii în România care au angajat sau colaborator un numerolog care îi ajută pe manageri să își distribuie oamenii pe poziții în funcție de personalitatea și abilitățile lor.

LB. Da, știu. Și chiar are sens, crede-mă! Uite, eu am descoperit la mine în echipă de ce anumite activități nu i se potrivesc unei anumite persoane. Prin numerologie, că ea n-ar fi venit să-mi spună deschis niciodată. Și acum gestionez totul mult mai ușor. Odată ce ai acces la aceste informații ești tentat să le aplici în toate tipurile de relații pe care le ai. Poți să îi faci oricui matrița ca să îl cunoști, dar există și reversul medaliei - poți să îi faci și rău și să îl manipulezi. Bineînțeles că eu nu fac așa ceva! Eu vreau doar să aflu cum e persoana respectivă pentru că, atunci când știi, nu te mai înverșunezi atât de tare.

MCD. Deci numerologia poate deveni și periculoasă, în sensul că o poți utiliza și în scopuri manipulative și meschine?

LB. Cred că da, dar uite mie mi-a spus asta o prietenă. "Băi, îți dai seama că tu acum poți afla absolut orice despre oricine?". Dar nici nu mă gândisem la așa ceva. E ciudat că eu, care am făcut cursurile, nu m-am gândit la treaba asta, dar ea s-a gândit. Eu, de fapt, m-am gândit doar la faptul că prin numerologie îi poți ajuta pe ceilalți să-și atingă potențialul și să se înțeleagă pe sine, să nu mai fie în starea aia conflictuală, chiar și ei cu ei înșiși. Deci eu m-am dus în zona de numerologie ca să înțeleg în primul rând cum stă treaba cu mine. Uite, Corina folosește foarte mult cuvântul "smerenie" și ne-a spus la curs că, întotdeauna când avem acces la matrița cuiva, trebuie să privim aspectul respectiv cu foarte multă smerenie.

MCD. Știu că ai terminat cursul recent și n-ai avut timp să pui în aplicare și să culegi roadele învățăturilor pe care ți le-ai extras din numerologie. Poți totuși să spui ceva în acest sens?

LB. În primul rând, mie mi-a clarificat foarte mult relația pe care o am eu cu soțul meu. De fiecare dată intram în conflict pe motiv că nu vorbește cu mine. Acum am înțeles de ce nu vorbește și accept, fără să mă mai enervez, că suntem construiți fiecare în alt fel. Cred că asta este esența numerologiei. Te ajută să înțelegi din ce aluat ești tu frământat și din ce aluat sunt formați ceilalți. În plus, în plan profesional mi-a dat o perspectivă nouă și deja cochetez cu o schimbare. După 5 pași către destinul tău ai multe conștientizări. Îți dai seama unde ai pus prea multă presiune pe tine și parcă îți revine pofta de râs. Uite, eu mă trezesc de foarte multe ori râzând așa cu poftă, ca atunci când eram copil. Și totul mi se întâmplă ce când am venit în contact cu Corina și am început să privesc lucrurile dintr-o perspectivă la care până atunci nu avusesem acces.

By Mirela CARA DRAGU

62
Tendințe și frici care creează tensiuni în cuplu, ...
Impactul anului 2020 în viață ta de zi cu zi

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image