5 tendințe care te împiedică să ai succes în relații și proiecte

5 tendințe care te împiedică să ai succes în relații și proiecte

Te-ai întrebat de ce nu ai succes în anumite proiecte, relații sau acțiunile tale? De ce nu ajungi cu ușurință la rezultatele pe care ți le dorești? În sedințele de consultanță în numerologie pe care le ofer, am identificat împreună cu oamenii cu care am lucrat 5 tendințe principale care împiedică succesul.

Tendința de supraapreciere

Pentru a cunoaște succesul, este bine să ai o atitudine pozitivă față de viață și să te valorizezi ca om și ca profesionist. Însă nu uita că este foarte important să aduci în mod real valoare în relațiile pe care le construiești, atât personale, cât și profesionale. Și, un alt lucru important de care este bine să ții cont, este chiar esența acțiunilor pe care le întreprinzi: cum te pregătești pentu o întâlnire, cum te prezinți la evenimentele de business, cum lași potențialul tău autentic să se vadă. Cum te lași văzut de oamenii care îți pot fi de folos, fără să te supraapreciezi?

Într-o relație de business este bine să fim văzuți, apreciați, însă un parteneriat de succes, pe termen lung, înseamnă atenția pe detalii, pe conținut de calitate, pe esență.

Când vorbim despre relația de cuplu, tendința de supraapreciere, de care nu suntem conștienți, poate genera un comportament plin de pretenții ireale și nejustificate. Într-un final, acesta poate fi cel care duce la eșecul relației.

Tendința către sacrificiu

Mulți dintre noi am auzit destul de des în copilărie: "m-am sacrificat pentru binele tău". V-ați gândit vreodată cum vă simțeați auzind aceste cuvinte din partea părinților, primii care se presupune că ne iubesc necondiționat? Iubirea și sacrificiul nu merg mână în mână, iar aceste experiențe din copilărie lasă cu ele un tipar în subconștient care generează o serie de alegeri păguboase. Le facem și în business, exact ca în viața personală. Și de asta unii eșuăm.

Evident că prin activitatea brandului nostru ajutăm într-o anumită formă, însă acesta nu este scopul principal pentru care am dezvoltat un business.

Dacă avem această tendința către sacrificiu, putem cădea destul de ușor în capcană și nu ne mai concentrăm pe obținerea profitului și dezvoltarea companiei noastre.

Tendința de a stă în zona de confort

80% dintre persoanele cu care am lucrat se simțeau foarte bine în zona de confort, iar acest lucru le împiedica nu doar să aibă succes, ci să rămână blocați în eșec. Cu toții ne dorim să ne bucurăm de confort și stabilitate. Și este foarte bine, însă evoluția personală, succesul business-ului tău, performanța profesională nu vor veni din zona de confort.

Tendința către control

Dintre toate cele 5 tendințe, aceasta este probabil care prevestește eșecul cel mai rapid. Dacă vorbim de relația cu alți oameni, controlul nu poate exista. Fiecare om, prin natura sa, simte nevoia de libertate ca să se manifeste autentic. Imediat ce va simți încercare cuiva de a-l controla, manipula, constrânge acesta, în vreun fel, relația, de orice fel ar fi ea, se va deteriora.

Controlul este justificat și acceptat doar într-un cadru agreat în comun, respectând anumite reguli sau proceduri. Tendința de control în familie se poate manifestă în obiceiul de a verifică telefonul partenerului, în impunerea stilului vestimentar, în impunerea unui anumit program pentru toată familia etc.

Tendința către oportunism

Este bine să profiți de toate oportunitățile, atunci când acestea apar! Dar, dacă confunzi acest mindset cu un comportament de oportunist, dacă acțiunile tale nu țin cont de nicio regulă, și nici de oameni, vei eșua în încercarea de a avea succes. Probabil că ai avut succes de câteva ori bazându-te pe această tendință, de a fi oportunist, însă, într-un business tocmai din cauza ei vei tinde și să cheltuieșți exagerat, să riști mai mult decât îți permiți. Și, în final, să eșuezi.

Aceste 5 tendințe, cât și multe alte aspecte despre personalitatea ta, le poți identifica într-o analiză numerologică. Cei mai mulți oameni care au trecut prin multe eșecuri și au avut forță să le analizeze obiectiv, au remarcat că aceste tendințe le-au influențat decizie după decizie și nu a durat mult până la eșec.

Programează acum o ședință de analiză numerologică și află care dintre cele 5 tendințe te împiedică să ai succes în relații, proiectele tale și business.

Cu drag!
Corina Stratulat

51
Top 3 motive de ceartă în familie. Perspectivă num...
Ce trebuie să știm despre comportamentul copiilor,...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image