3 persoane care au "simțit" efectul numerologiei

3 persoane care au

De-a lungul anilor am avut privilegiul să interacționez cu foarte multe persoane curioase să descopere beneficiul de a folosi numerologia în viața de zi cu zi.

Și cum multe pornesc doar cu o curiozitate sau cu nevoia de a cunoaște mai multe decât cei de lângă tine, iată câteva exemple. Recunosc, că pe mine mă motivează să dăruiesc această cunoaștere la și mai mulți oameni și că merită orice efort.

Ilinca, mi-a scris în martie 2022 cu dorința de a o ajuta să înțeleagă tensiunea constantă cu colegii de birou. Simțea că face tot ce poate pentru a se integra în echipă, că e foarte corectă în tot ce face și din păcate nu simte delor apreciere. Chiar apar discuții tensionate în fiecare zi și simte că își pierde motivația.

Nu căuta un vinovat, voia doar să înțeleagă ce depinde de ea, ce anume activează în colegii ei. I-am sugerat să înceapă studiul bazelor numerologiei. Fiind într-o etapă de autocunoaștere și construierea unei cariere, cel mai mare beneficiu îl avea dacă își aloca timp de studiu și apoi ne vedeam în ateliere live.

Foarte ambițioasă a început imediat. În octombrie, o rog să-mi scrie cum se simte și ce s-a schimbat în viața ei. Iată răspunsul:

"Dragă Corina, poate o să pară ciudat ce iți scriu, însă îmi dau seama cât de puține știu despre viață și ce ușor trăgeam concluzii pripite despre oameni când am vorbit prima dată.

Studiind bazele numerologiei și interpretandu-mi data de naștere, am înțeles foarte multe despre mine și potențialul meu, dar și limitele mele.

Cele mai importante aspecte sunt:

 • Am înțeles de ce nu mă simțeam integrată în echipă. De fapt, eu nu sunt fan muncă în echipă. Îmi e ok doar dacă sunt eu la conducere. Altfel, îi atac frecvent pe cei care care îmi dau indicații. Evident că stârneam controverse cu colegii mai vechi.
 • Am nevoie de recunoaștere și să mă simt utilă. Alesesem un job cu o activitate nesemnificativă, care nu mă împlinea deloc și frustrarea mea evident că era neplăcută pentru ceilalți. Oricât mă prefăceam, eu eram cea irascibilă.
 • Am înțeles cum funcționez din punct de vedere al consumului de energie și cât de ușor preiau din mediu. Am făcut 3 luni exercițiul recomandat de tine și acum nu mai ajung seara pe " low battery". Știu când să mă opresc și știu când e cazul să spun NU.

Ar fi mult de adăugat, însă cel mai important este că am înțeles că nu sunt "greșită". Am anumite abilitați, nevoi și tendințe. Depinde de mine cum mă gestionez și pot spune cu toată inima că "MĂ ACCEPT". Și asta e cea mai mare realizare, nu mă mai lupt cu mine!"

În 2021 am întâlnit-o la un eveniment pe Otilia, un lider din industria multilevel marketing. Era mandră de succesul pe care îl avea, însă destul de obosită de activitatea zilnică pentru a construi și gestiona echipe mari. În această industrie, modelul de business este diferit de business-ul classic. Dezvoltarea este sub forma unor parteneriate, cu grad mare de libertate și fară factori de constrângere, ca în cazul contractului de angajare.

Am întrebat-o cum își alege partenerii, oamenii alături de care face echipă și în care investește atât de mult timp și resurse. Mi-a răspuns că nu are neapărat o metodă, dă o șansă tuturor și vede pe parcurs cine rămâne și cine pleacă.

Sigur că a conștientizat singură că nu e tocmai eficient să aibă acest proces de validare cu atât de mulți oameni și să nu poate elimina niște riscuri de la început.

M-a întrebat dacă numerologia o poate ajuta în acest sens. I-am spus că este metoda rapidă care să-i dea mai multă claritate pe oamenii în care investește, însă e nevoie să aloce puțin timp pentru studiu și practică în analize numerologice.

A început să studieze bazele numerologiei la scurt timp. A preferat să vină la cât mai multe ateliere LIVE și să o ghidez personal în câteva sesiuni. Am stabilit care este profilul de partener dorit, ce abilitați native e necesar să aibă omul alături de care construiește, ce obiective își poate seta și care este programul de lucru care îi poate elimina risipa de timp.

Nu a pus presiune pe ea să facă totul singură și a cerut ajutor foarte des. După aproape 1 an de la prima sesiune din cadrul Programului «Bazele Numerologiei», simte că cele mai importante beneficii obținute sunt:

A castigat aproximativ 2 ore/ zi, eliminând întâlniri lungi și ineficiente cu oameni nepotriviți pentru tipul acesta de business.

Știe la "oamenii cheie" din echipă care le este potențialul și deleagă mult mai mult. Ei apreciază că sunt apreciați și li se dă încredere.

Înțelegând că are o nevoie mare de contribuție, nu se mai minte că business-ul e singura metodă de a o satisface și a identificat deja și alte metode. Se simte mai liberă și mai pragmatică în business.

Toate aceste informațîi le obținem din analiza și interpretarea codului numerologic personal (obținut din data de naștere) și întreaga matrița psiho-energo-informațională.

O altă persoană care a decis să studieze în ritmul propriu bazele numerologiei, accesând sesiunile înregistrate este Tiberiu. Fiind o persoană introvertită nu și-a făcut simțită prezența câteva luni. Știam că a accesat programul, dar nu punea multe întrebări și nici nu interacționa în cadrul atelierelor live.

După ceva timp, a avut un oarecare șoc în activitatea sa. Fiind un freelancer în domeniul IT, se baza pe 3 clienți mari. Peste noapte a pierdut un contract. Acel contract îi asigura 40% din veniturile lunare. O pierdere semnificativă, care l-a pus pe gânduri. Când a cerut feedback i s-a transmis că nu au fost probleme de îndeplinire a cerințelor din contract. Nu a înțeles cu ce a greșit, ce putea face diferit pentru a păstra contractul.

A participat la un atelier și ne-a povestit situația. Având și data de naștere a responsabilului de contract (fiind tot un freelancer), am putut să analizăm ce nevoi avea acel client și el nu a înțeles. Am analizat numerologic dinamica aceste relații și ce era necesar ca ea să fie funcțională.

Ce am identificat:

 • Tiberiu, a preferat să comunice foarte tehnic, foarte rece și la obiect pe toate proiectele avute, doar pe email. Chiar dacă observa erori de strategie, nu a comunicat clientului viziunea să și și-a executat strict bucățica pentru care era plătit. Așa este structura sa nativă, este foarte responsabil fată de ceea ce stabilește, însă nu iese din pătrățelul său. Nu rișcă să-și spună opinia și nu analizează imaginea de ansamblu. Fugea de discuțiile telefonice cu echipa completă implicată în proiect.
 • În schimb, analizând data de naștere a clientului său, s-au evidențiat 3 aspecte importante, și anume:
  - acesta se simte bine în echipă, caută mereu parteneri de discuție. Nu-i place să decidă singur și cel mai probabil își vedea furnizorii că pe niște parteneri. Tiberiu nu a ieșit din rolul de furnizor.
  - are un psihic slab și caută mereu să fie înconjurat de oameni puternici, care vin cu idei și îl ajuta să vadă imaginea de ansamblu. Tiberiu chiar dacă avea informația, nu comunica.
  - este o persoană cu nevoi emoționale foarte puternice, așa că preferă o comunicare empatica și evita discuțiile foarte tehnice și reci.

A nu cunoaște cu cine colaborezi, te poate face să pierzi bani, să pierzi oportunități.

A nu cunoaște ce poți și ce nu poți, te face să te irosești sau să te degradezi.

A nu avea claritate pe alegerile care iți pot fi benefice într-un moment, te face să stai în stres, să-ți consumi energia, să-ți pierzi creativitatea și entuziasmul, să lași lucrurile împrăștiate și să-ți pierzi încrederea în tine.

Scopul studiului bazelor numerologiei este să ai o metoda rapidă de a vedea mai mult într-o situație, să te înțelegi și să te accepți cu adevărat și să dezvolți ceea ce iți aduce cu adevărat succesul și împlinirea sufletească.

Nu stiu exact ce vei descoperi și ce va fi cel mai important pentru tine, însă stiu sigur că vei descoperi sute de informații esențiale pentru viața pe care ți-o dorești.

Ai curiozitatea să începi?

5
De ce îmi displace ziua de luni?
Ce alegeri poți face ACUM? AZI pentru tine!

Postari Asemanatoare

 
Comentarii (0)
În acest moment, articolul nu are nici un comentariu. Fii primul care scrie unul!
Lasă un comentariu.
Postezi ca Vizitator
×
Trending
No GIFs found...
No Stickers found...
Suggested Locations

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image
Solutionarea Online a Litigiilor
Solutionarea alternativa a litigiilor