3 momente în care numerologia m-a ajutat

3 momente în care numerologia m-a ajutat

Cum ne ajută numerologia în viața de zi cu zi?

Am să vă prezint trei exemple în care numerologia mi-a fost de folos în viața mea.

Am descoperit numerologia pe când aveam mai multă nevoie de ea în viața mea, când mă aflam într-o perioadă de cumpănă între a decide pe care drum să o iau, din punct de vedere relațional.

Am căutat răspunsurile în exteriorul meu, însă după ce am apelat la o analiză numerologică personală, am aflat că nehotărârea mea este dată de cei doi de unu din matrița psiho informațională.

Se zice că sunt doi de 1, deoarece, unul dintre aceștia, poate fi de acord cu o anumită hotărâre, pe când celălalt nu. Cei doi de 1 se ceartă între ei, și nu pot ajunge la o hotărâre. Așa era mereu în capul meu, o luptă continuă între a face într-un fel sau altul.

Eram mereu într-o stare de îndoială, nestiind ce să fac, stare care mă ducea la disperare, atât pe mine, cât și pe cei care mă cunoasteau, și așteptau de la mine să fiu mai hotărâtă.

Pentru orice lucru, ceream sfatul apropiaților, sau așteptam impulsul sau inițiativa de la o altă persoană.

Se zice că cei care au în matriță doi de 1, foarte des, aceștia au idei și puncte de vedere total diferite la interval de o zi. Confirm acest lucru, așa pot zice că eram și eu până să descopăr numerologia, care m-a ajutat să-mi schimb atât mentalitatea, cât și să-mi controlez dualitatea și să-mi schimb comportamentul.

Numerologia a venit cu o soluție la problema mea, care mă frământa dintotdeauna

După ce am înțeles de unde mi se trage această continuă îndoială în alegerile pe care trebuie să le iau, și această nehotărâre, mi s-a spus că pentru a controla această situație, trebuie să îmi aleg un mentor, chiar dacă nu este neapărat o persoană pe care să o cunosc personal, poate să fie o persoană publică, pe care o admir, un fel de maestru în mintea mea, pentru cele mai importante domenii sau aspecte din viața mea, și de fiecare dată când am o întrebare, sau nu știu ce să fac, să mă întreb: "Oare mentorul meu cum ar face în locul meu?".

În această situație, prin faptul că astfel m-aș conecta la energia acelui om, ar veni sursa de inspirație și voi ști ce am de făcut.

Pentru mine, acest lucru pot zice că a funcționat, deoarece, pentru mine, este foarte important să mă inspire cineva, să am un mentor, ca să pot lua decizii mai repede, mai hotărât, pentru a diminua sau a elimina îndoiala din viața mea.

Al doilea exemplu în care numerologia m-a ajutat în viața mea, a fost când a trebuit să aleg un număr de înmatriculare la mașină, și am ales o cifră care-mi lipsea în matrița psiho informațională.

Asta e frumusețea numerologiei, putem echilibra cumva prin alegerea unui nume sau alegerea numărului de la mașină, de la casă, astfel încât să completam cifrele lipsă din viața noastră.

Lipsa cifrei 6 din matriță, înseamnă totodată pentru mine și faptul că in anumite momente mi se activeaza o frică de sărăcie, ceea ce nu înseamnă că banii nu vin la mine, însă nu rămân prea mult, ma ingrijorez excesiv si nu mai vad oportunitatile corect.

Ce m-a învățat numerologia, a fost să înțeleg că am nevoie să învăț despre energia banilor, să rămân pe vibrația lor, să învăț să-i organizez pe bugete, să am cont de economii, să-i adun, etc.

După cum puteți observa, numerologia are și un caracter practic, lumesc, util în organizarea vieții în toate aspectele ei.

Un ultim exemplu prezentat acum, însă nu cel din urmă, a fost când am depistat că am o problemă de sănătate, iar lipsa căsuței 4 din matrița personală, raspunde de sănătatea corporală, fizică a omului.

Căsuța lui 4, arată rezistența corpului, măsura in care poate lupta impotriva morții, imunitatea acestuia, atât la nivel celular, cât și la nivel energetic

După ce am analizat toate aceste aspecte, m-am decis că nu voi permite să îmi stric sănătatea de timpuriu, așa că m-am înscris la sală și la dansuri, și încerc să am un stil de viață cât mai activ, mă hrănesc corect, pentru a-mi păstra greutatea în limite normale si pentru a-mi intări imunitatea.

Numerologia, pot zice că m-a ajutat în toate domeniile vieții mele, și continuă să mă ajute cu fiecare informație dobândită. Datorită ei, am devenit o persoană mai conștientă de alegerile pe care le face în viața de zi cu zi, și am mai multă claritate și înțelegere în tot ce ține de mine și legat de ceilalți.

Observ mai mult in fiecare zi si judec din ce in ce mai puțin!

Articol realizat de,
Monica Negrea 

33
Ce schimbări aduce luna mai în funcție de cifra de...
Ce trebuie să știi despre partenerul tău de busine...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image