3 lucruri pe care nu le știai despre destinul tău

3 lucruri pe care nu le știai despre destinul tău

1. Tu iți alegi destinul sau destinul te alege pe tine?

Locul în care ne-am născut, părinții pe care îi avem, dacă suntem de genul masculin sau feminin, toate aceste lucruri sunt date de către soarta noastră, și nu le putem schimba, însă cum rămâne cu destinul?

Ne putem cunoaște destinul, sau este ceva abstract, scris în stele?

Dacă ți-aș spune că destinul te alege pe tine, este "la vedere", și îl poți afla din data nașterii?

Asta înseamnă că destinul iți este dat din naștere, și este bine să îl cunoști, pentru a te asigura că te afli pe calea ta și a iți îndeplini misiunea pentru care ai venit pe acest Pământ.

Cifra destinului se poate afla prin însumarea cifrelor din ziua, luna și anul nașterii, până se ajunge la o singură cifră, de la 1 la 9. Exemplu calcul pentru obținerea cifrei de destin: Data de naștere 17.8.1990, 1+7+8+1+9+9+0=35, 3+5=8 => cifra destinului 8.

Cifra destinului meu este 8, care poate fi un pumn de fier, dar poate duce și în cealaltă extremă, de distrugere. Pentru mine, acest destin îmi arată că este foarte important să învăț compasiunea, să înțeleg nevoile celorlalți, să-i respect pe toți, să pot pătrunde în problemele lor, chiar dacă în aparență au un comportament care nu-mi place.

8 este și un familist, eu îmi găsesc echilibrul într-o relație, pentru mine, familia este foarte importantă.

Prin destinul 8, sufletul meu și-a ales să contribuie cu ceva în lumea aceasta, să aduc o contribuție, care poate fi de la un nivel restrâns, la unul foarte larg. Contribuția mea, poate fi adusă în dreptul familiei mele, a prietenilor, a grupului din care fac parte, a orașului, a țării, și așa mai departe.

Destinul 8, mă ajută să produc o schimbare în rândul cunoscuților, dar cu atenție, pentru că această schimbare, nu trebuie să fie una impusă. Pot eventual să inspir, să ghidez, dar nu la modul forțat.

Toate aceste lucruri, le-am aflat în urma unei analize numerologice personale, și m-a ajutat să mă raportez altfel la viața mea și la ce decizii am de luat pe mai departe.

Care este cifra destinului tău? Care sunt traseele pe care este bine să le urmezi pentru a te afla pe calea ta?

2. Influențele destinului asupra omului

În numerologie, oamenii a căror cifre din data nașterii, adunate una cate una, dau intre 10 și 19, se consideră ca fiind suflete tinere, care vin în această viață să se experimenteze doar pe ele însele, care trebuie să exploreze.

Cifrele adunate din data nașterii, care dau intre 20 și 29, sunt pentru cei care vin cu un destin karmic, cu multe greșeli făcute în viața anterioară, tendințe pe care le au și în această viață, și pe care este bine să le învețe să nu le mai repete.

Categoria intre 30 și 39, aici sufletul și-a ales să contribuie cu ceva, să aducă o contribuție în lume, sa inspire si sa pedepseasca lenea.

Tu în ce categorie te afli?

3. Locul în care te-ai născut și influența sa asupra destinului

Al 3-lea lucru pe care poate nu-l știai despre destinul tău este dat de locul în care te-ai născut și ai crescut, ce poate avea o influență puternică în deciziile luate, ceea ce-ți poate influența viața.

Locul unde ne-am născut și unde trăim, exercită asupra noastră, o influență fantastică, asupra modului în care ne dezvoltăm, și care ne duce către anumite evenimente favorabile sau mai putin favorabile.

Energia locului ne poate împinge spre anumite acțiuni, tendințe, sentimente, gânduri. Fiecare oraș, țară are o anumită vibrație energetică și o putem află prin interpretarea numerologică. Exemplu: București are vibrația 8. Asta aduce celor născuți în București dorința de putere, de realizări mari, sunt justițiari și tind către roluri de leadership.

Mediul în care trăim, exercită asupra noastră o influență deosebit de puternică, modelandu-ne atât personalitatea, cât și comportamentul.

Un exemplu concret poate fi dat de către Hitler și Maica Teresa, amândoi având 888 în matrița personală, însă fiecare și-a direcționat scopul vieții în direcții diferite.

Putem oare să schimbăm ceva în destinul nostru?

Eu spun că da, putem. Dar aceste schimbări, intervenții, depind numai de noi, de cunoștințele pe care le deținem, de nivelul de cunoaștere pe care îl avem. Poți folosi informațiile pe care cifra destinului ți le furnizează, în favoarea ta, sau poți să te dai bătut și să te plângi că ăsta e destinul tău? Ce alegi să faci? Alegerea este la tine.

Articol realizat de
Monica Negrea

19
Ce își doresc femeile, în funcție de vibrația inte...
Totul despre data de 5 mai 2020, din punct de vede...

Postari Asemanatoare

 

Date de contact

Adresa: Drumul Lăpuş 94D, București

Telefon: +40 799 109 010

Email: contact@corinastratulat.ro

Mă găsești și aici

Abonează-te la noutăți

Cum platesc

Offline sau Online folosind un card bancar. Serviciile de plata online sunt efectuate prin MobilPay.

Image